Ingrediënten:
• 150 gram zelfrijzend bakmeel
• 150 gram zachte boter
• 150 gram suiker
• 3 eieren
• 3 el melk
• 5 druppels vanilleextract
• Glazuur/Slagroom
• 250 gram gezeefde poedersuiker
• levensmiddelenkleurstof
• evt. versiering
Verwarm de over voor op 170°C.
Bakmeel, boter, suiker en eieren tot een glad beslag mengen. Voeg tenslotte melk en vanille-essence toe. 12 papier bakvormpjes i/d holtes van een muffinbakvorm plaatsen en voor 3/4 vullen met beslag. Bak cakejes in 20-25 min goudgeel en gaar. Haal vormpjes uit de bakvorm en laat afkoelen. Meng druppelsgewijs 2-3 el warm water door poedersuiker tot een dikke pasta ontstaat. Verdeel dit over verschillende kleine bakjes en meng die stuk voor stuk met een klein druppeltje kleurstof. Lepel het glazuur over de cakejes, laat het iets harder worden en versier daarna de cakejes.
Smullen maar!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten